Το άνοιγμα για τις ημέρες ιαπωνικού πολιτισμού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην έδρα του athens bushido center με την θεραπευτική τέχνη του Siatsou . Εδώ θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ ότι η χαρά μου ήταν ιδιαίτερη επειδή ήταν ένα μικρο βήμα πρός ένα μεγάλο όνειρο που έχω τα τελευταία χρονιά ,και που χαίρομαι ιδιαίτερα επειδή ανακαλύπτω συνέχεια καινούργιους συνοδοιπόρους για την πραγματοποιησή του.

Εισηγητής στην ιστορική αναφορά άλλα και την γενικότερη βοήθεια να καταλάβουμε κάτι τόσο ξένο στην ελληνική κουλτούρα ήταν ο Δημήτρης Μαρμουτζάκης. Στο 3ωρο σεμινάριο μάθαμε με απλά λογία σχετικά με την ιστορία ,την προέλευση, καθώς και την διαμόρφωση της τέχνης σε αυτό που είναι σήμερα . Επίσης έγινε ανάλυση στην μέθοδο και τον τρόπο με τον οποίο επιδρά ολιστικά στην διατήρηρη της καλή υγείας του ατόμου . Ήταν μια μοναδική εμπειρία όχι μόνο από σεμιναριακή άποψη άλλα και ως μια καινούργια οπτική στον τρόπο τον οποίο θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας και την ψυχολογία μας .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Μαρμουτζάκη για την άψογη παρουσίαση την οργάνωση και την προσπάθεια να μας βοηθήσει στην κατανόηση σε κάτι το οποίο ήταν ξένο προς εμάς. Την anelixis για την υποστήριξη της μέσα από αυτό το σεμινάριο , και τέλος όλους όσους ήρθαν με αυτή την “ιδιαίτερη” ζέστη να μας τιμήσουν με την παρουσία τους .

Σας περιμένουμε μετά τις διακοπές σας τον Σεπτέμβριο σε ένα μοναδικό ακουστικό άλλα και πρακτικό σεμινάριο με τους ATENA DAIKO παραδοσιακά ιαπωνικά τύμπανα.